Poštovane članice i članovi Saveza, dragi prijatelji,

U ovim teškim danima, kad se grozni događaji beskrajno nižu, želja nam je pozdraviti Vas, ohrabriti i zaraziti optimizmom!

Naravno, naše su aktivnosti zamrznute, ured zatvoren, ali smo dostupno online i spremni pomoći… Javite nam se ako Vam na bilo koji način možemo olakšati ove grde dane… Ili se barem javite, da čujemo kako ste, što radite i kakve su želje za dane kad će ovo biti samo tmurne uspomene… A ti će dani svakako doći, brzo, prije ljeta, vidjet ćete!

Nadam se da ste svi dobro, bez virusa i bez osobnih rana uzrokovanih potresima. Nadam se, štete na Vašim domovima nisu teške niti nepopravljive… čuli smo samo za Dragine probleme. Drago, drži se, sretno s nadom, možda ipak nije tako strašno i možda je brzo popravljivo!

U svezi naših predviđenih aktivnosti… Arhimed smo otkazali i, čini se uspjeli izbjeći troškove već učinjenih rezervacija. Euroinvent, koji su naši rumunjski prijatelji pripremali za svibanj će biti izveden “na daljinu”, kako je to Andrei nazvao. Dakle, online izložba. Rok za prijave je 8. travnja, pa ako nešto na taj način želite izložiti, opet… javite se.

INOVA MLADI je početkom svibnja trebala biti velika proslava 20te obljetnice… i bit će! Ali 2021… Takvu sjajnu obljetnicu moramo zajedno proslaviti na sjajan način!!!!! Ipak, za sve vas koji usprkos svemu radite s Vašim mladim inovatorima, bit će i prije prigoda za promociju. Dakle, ako ikako možete ili čim opet budete mogli, nastavite s Vašim vrijednim aktivnostima. Razmišljamo o jednom većem dijelu INOVA BUDI UZOR za mlade inovatore. Do studenog, moramo svakako opet biti pravi! No, to su za sada samo prijedlozi, pa očekujemo i Vaša mišljenja i savjete.

INTARG, naši poljski prijatelji još nisu otkazali, pa se zajedno s njima nadamo sretnom i sunčanom susretu punom olakšanja početkom ljeta u Katowicama.

Na kraju o našem uredu. Zgrada jest oštećena, ali je dobila zeleno, pa osim Damirove sobe na katu, koju smo u međuvremenu iselili spasivši arhivu, ostalo možemo koristiti.

Trebat će popravak, no bit će s vremenom… I naš Zagreb će s vremenom sanirati rane i sjati još ljepši! Radujemo se zajedno tim danima….

I na kraju, još jednom, javite se… i S R E T N O… svima!
Biba, Davor, Damir i Neven

[na vrh]