MTE 2020, Kuala Lumpur – poziv

PREUZMITE I POPUNITE OBRAZAC ZA SUDJELOVANJE NA IZLOŽBI

>>>> Prijavni obrazac <<<<<

NOVOST !!!!! – HGK – POZIV NA SUDJELOVANJE U GOSPODARSKOJ DELEGACIJI MTE 2020

Posebno obratite pozornost na Posjet delegacije i B2B susrete u Kuala Lumpuru 2020, gdje Hrvatska gospodarska komora sufinancira 50% troškova prijevoza, smještaja i cijene ulaznice na MTE 2020 te organizaciju B2B sastanaka.

Hrvatska gospodarska komora organizira odlazak na gospodarske susrete u sklopu sajma inovacija i tehnologije MTE 2020 koji se održava od 20. do 22. veljače 2020. godine u Kuala Lumpuru, Malezija. Gospodarska delegacija namijenjena je poslovnom povezivanju poduzeća koja imaju inovativne proizvode iz  različitih tehnoloških područja i industrija. Sudionici će imati priliku susresti se s tvrtkama i organizacijama iz više od 50 zemalja svijeta.

Primarni cilj odlaska na gospodarske susrete je pružiti hrvatskim inovativnim tvrtkama mogućnost poslovnih (B2B) razgovora u skladu s unaprijed definiranim kriterijima kao i  pristup investitorima za komercijalizaciju inovacija. MTE 2020 predstavlja mjesto gdje se inovatorima pruža vidljivost i obilje tržišnih prilika za komercijalizaciju inovacije, a ujedno je i mjesto susreta poslovnih i istraživačkih organizacija kako bi izložili svoje najnovije izume te provjerili što konkurenti rade u različitim industrijama.

Sudjelovanje na gospodarskim susretima omogućava Vam da:

• saznate najnovije informacije o globalnim trendovima i inovacijama
  • promovirate svoje proizvode, znanje i tehnologiju
  • pronađete rješenja za vaše područje djelovanja
  • pronađete nove klijente i stvorite nove suradnje s poslovnim partnerima

Ovim putem pozivamo vas da iskažete interes za sudjelovanje i to ako zadovoljavate sljedeće kriterije:

• inovacija mora biti nagrađena na domaćim i / ili međunarodnim izložbama inovacija
  • inovacija mora biti zaštićena ili trenutno u postupku zaštićivanja jednim od oblika intelektualnog vlasništva: patentom, žigom ili oblikom
  • poduzetnik je već ostvario prihod od inovacije ili proizvoda u koji je inovacija ugrađena, a inovacija je proizvedena u Hrvatskoj
  • inovacija mora biti razvijena do razine gotovoga novog proizvoda, spremna za komercijalizaciju; prednost imaju proizvodi u serijskoj proizvodnji
  • inovator mora uz prijavu na natječaj dostaviti poslovnu ponudu i sliku inovacije

Ljubazno vas molimo da popunite prijavni obrazac do 12. prosinca 2019. godine, koj možete naći odbirom poveznice u nastavku: