MALAYSIA TECHNOLOGY EXPO / MTE /

MEĐUNARODNA IZLOŽBA NOVIH TEHNOLOGIJA, INOVACIJA I NOVIH PROIZVODA
Kuala Lumpur, Malezija

Center MTE

IZLAŽITE U TOPLOM OKRUŽJU BRZORASTUĆEG GOSPODARSTVA, U KOJEM NEMA KRIZE!!!

Malaysia Technology Expo (MTE) je najveća regionalna izložba inovacija i novih proizvoda s naglaskom na znanstvena otkrića i njihovu gospodarsku primjenu. Zato je slogan Izložbe “Usmjeravanje inovacija prema komercijalizaciji” pa organizatori, privatne kompanije uz pokroviteljstvo Ministarstva znanosti, tehnologija i inovacija izlažu brojne nove ideje, inovacije i tehnologije usmjerene poslovnom, tržišnom i gospodarskom rastu. Misija organizatora je MTE podići na novu razinu unapređenjem poslovnih mogućnosti koje se nudi izlagačima.

NIZ ATRAKTIVNIH SADRŽAJA, MTE čine 4 izložbene cjeline:

1. IZLOŽBA INOVACIJA sa sustavom ocjenjivanja

Temeljni dio izložbe s inovatorima iz područja znanosti /instituta, sveučilišta, primjena znanstvena istraživanja/ s posebnim sustavom  ocjenjivanja uz naglasak na znanstveno-stručna dostignuća izuma

1. IZLOŽBA INVENTINOG DIZAJNA sa posebnim sustavom ocjenjivanja

Posebni dio izložbe, s naglaskom na novine i inovativnim rješenjima dizajna kao temelja uspješne komercijalizacije inovacija. Cilj je promovirati značaj dizajna, oblikovanja, pakiranja, njihovih autora i povezati dizajnere ili inovatore. Zaseban sustav ocjenjivanja favorizira estetsku i funkcionalnu razinu novog dizajna inovacije, kao njezinu temeljnu vrijednost ili pomoć u ostvarenju vrijednosti inovacije.

Ovaj dio izložbe je namijenjen dizajnerima, malim i srednjim poduzetnicima.

1. SKOK DO KOMERCIJALIZACIJE (LEAP TO COMMERCIALIZATION)

Cilj je uz brojne znanstvene institucije, privući veći broj inovatora i poduzetnika, obrta malih i srednjih trgovačkih društava i ostvariti uvjete za komercijalizaciju. Ovaj dio izložbe bi trebao privući znatno veći broj posjetitelja, osobito poslovnih investitora. Skok do komercijalizacije najveći je dosadašnji iskorak MTE s ambicijama prerastanja u vrhunsku svjetsku izložbu osiguranjem komercijalizacije kao najvažnijeg cilja.

1. INOVACIJE MLADIH (ASIAN YOUTH INNOVATION)

Mladi inovatori imaju svoju izložbu sa zasebnim sustavom ocjenjivanja. Cilj je okupiti što veći broj mladih iz regije i cijelog svijeta, ohrabriti ih u njihovim stvaralačkim naporima, vrednovati i nagrađivati u zasebnim kategorijama. Tako mladi inovatori imaju mogućnost ravnopravnog takmičenja u kategorijama 13-17 i 18-25 godina starosti.

Niz razloga za sudjelovanje na MTE

Dosadašnje iskustvo ove izložbe jamči iznimnu organizacijsku razinu, brojne poslovne posjetitelje i velik broj izlagača iz Malezije i inozemstva. Na izložbi sudjeluje više od 500 izložaka, oko 100 izlagača iz 10 država, što u središnjem malezijskom poslovno-izložbenom centru privlači oko 10.000 poslovnih posjetitelja.

Uz to postoji dodatan niz razloga za sudjelovanje na MTE

• Najveći broj inovacija, novih tehnologija i novih proizvoda na jednom mjestu;
  • Sve veći broj izlagača i brojna poslovna posjeta;
  • Značajni izgledi za upoznavanje s mogućim investitorima i kupcima;
  • Mogućnosti povećanja prodaje;
  • Prigoda za poslovno umrežavanje;
  • Šanse za uspostavu zajedničkih ulaganja i poslovne suradnje na međunarodnoj razini;
  • MTE je najveći sličan događaj u Maleziji i jugoistočnoj Aziji

PRETHODNA POSLOVNA PROMIČBA

Tijekom dosadašnjih sudjelovanja hrvatskih inovatora na ovoj sjajnoj izložbi, niz je poduzetnika iz Malezije i okolnih država posjetilo naš izložbeni prostor uz značajan poslovni interes i nekoliko komercijalnih uspjeha. I na predstojećim izložbama temeljem prethodne poslovne promičbe organizatora i Veleposlanstva RH u Kraljevini Maleziji očekujemo nastavak ovih dobrih poslovnih običaja.

Malezijsko i ostala okolna azijska tržišta nude nevjerojatne i neusporedive mogućnosti brzorastećih tržišta u kojima nema krize!

Svaki Vaš uspjeh i svako novo odličje biti će značajna referenca uspjehu Vaše inovacije na međunarodnom, osobito azijskom tržištu.

Istovremeno, sustavi domaćih potpora, međunarodne nagrade prepoznaju kao jedan od bitnih temelja za dodatno financiranje poduzetničkog korištenja!!!

Kikom na logo izložbe ispod teksta možete pogledati galeriju slika

mte-logo