MTE 2019, Kuala Lumpur – poziv

21. – 23. veljače 2019., Kuala Lumpur, Malezija

Pozivno pismo – Prijavni obrazac

IZLAŽITE U TOPLOM OKRUŽJU – 1. PUTA HRVATSKA – ZEMLJA PARTNER

Malaysia Technology Expo (MTE) je najveća malezijska izložba inovacija i novih proizvoda s naglaskom na znanstvena otkrića i njihovu gospodarsku primjenu. Zato je slogan Izložbe “Usmjeravanje inovacija prema komercijalizaciji” pa organizatori očekuju brojne nove ideje, inovacije i tehnologije usmjerene poslovnom, tržišnom i gospodarskom rastu.

18. izložba biti će unapređenje i do sada uspješne tradicije. Svako od ranijih izdanja privlači 30-50% više izložaka od prethodne, pa organizatori očekuju daljnji rast broja i kvalitete inovacija, a time i privlaćenje sve značajnije poslovne posjete.

Novost predstojećeg MTE je uvođenje posebnog dijela izložbe namijenjenog komercijalizaciji inovacija nastalih u malim i srednjim trgovačkim društvima, kao i STEM području.

Planiramo izložiti 10-15 inovacija s naglaskom na znanstveno vrijedne inovacije i software

10. jubilarno sudjelovanje hrvatskih inovatora

Bit će to 10.jubilarni nastup hrvatskih inovatora, znanstvenika i poduzetnika na MTE. U povodu obljetnice, Hrvatska će biti država partner izložbe uz značajno veći izložbeni prostor i dodatnu prethodnu poslovnu promidžbu. Organizatori izložbe, PROTEMP u suradnji s Veleposlanstvom RH u Maleziji i Hrvatskom gospodarskom komorom planira 11 posebnih marketinških aktivnosti u smislu poslovne afirmacije hrvatskih izložaka.

Među njima ističemo:
– znatno veći hrvatski izložbeni prostor s posebnom opremom na najboljoj lokaciji;
– online promotivni prilozi  za malezijske medije s hrvatskim inovatorima, izlagačima MTE 2019 i hrvatskim veleposlanikom;
– ASEAN – Hrvatska poslovna promidžba u malezijskim medijima /radio-TV/;
– poslovna konferencija o razmjeni tehnologija;
– posebna najava sudjelovanja hrvatskih inovatora s opisima i prednostima izložaka u redovitom poslovnom dopisivanju organizatora s redovitim partnerima;
– primanje za hrvatske inovatore i zainteresirane poslovne partnere u tijeku trajanja MTE;
– zaseban izložbeni prostor Veleposlanstva RH u Maleziji uz sjećanje na izume Nkole Tesle i najnovije prototipove vozila TESLA motors;
– nazočnost malezijskog ministra poduzetništva i njegovih suradnika, što potiče dolaske lokalnih i poduzetnika iz država članica ASEAN-a;
– posebna dodjela hrvatskih nagrada.

MTE 2002-2018

Dosadašnje iskustvo ove izložbe jamči iznimnu organizacijsku razinu, brojne poslovne posjetitelje i velik broj izlagača iz Malezije i inozemstva. Organizatori očekuju više od 500 izložaka, oko 100 izlagača iz 10 država, što bi sve moralo u središnjem malezijskom poslovno-izložbenom centru privući oko 10.000 poslovnih posjetitelja.

Niz razloga za sudjelovanje na MTE:

1. HRVATSKA – ZEMLJA PARTNER;
  2. Najveći broj inovacija, novih tehnologija i novih proizvoda na jednom mjestu;
  3. Sve veći broj izlagača i brojna poslovna posjeta;
  4. Značajni izgledi za upoznavanje s mogućim investitorima i kupcima;
  5. Mogućnosti povećanja prodaje;
  6. Prigoda za poslovno umrežavanje;
  7. Šanse za uspostavu zajedničkih ulaganja i poslovne suradnje na međunarodnoj razini;
  8. MTE je najveći sličan događaj u Maleziji i jugoistočnoj Aziji;
  9. NOVOST MTE 2019 – 4u1, četiri paralelne izložbe

PRETHODNA POSLOVNA PROMIČBA

Tijekom dosadašnjih sudjelovanja hrvatskih inovatora na ovoj sjajnoj izložbi, niz je poduzetnika iz Malezije i okolnih država posjetilo naš izložbeni prostor uz značajan poslovni interes i nekoliko komercijalnih uspjeha. I na MTE 2019 temeljem nabrojanih aktivnosti prethodne poslovne promičbe organizatora i Veleposlanstva RH u Kraljevini Maleziji očekujemo nastavak ovih dobrih poslovnih običaja.

Malezijsko i ostala okolna azijska tržišta nude nevjerojatne i neusporedive mogućnosti brzorastećih tržišta u kojima nema krize!

Svaki Vaš uspjeh i svako novo odličje biti će značajna referenca uspjehu Vaše inovacije na međunarodnom, osobito azijskom tržištu.

Istovremeno, sustavi domaćih potpora, međunarodne nagrade prepoznaju kao jedan od bitnih temelja za dodatno financiranje poduzetničkog korištenja!!!

Očekujemo Vaš interes i radujemo se novom, zajedničkom uspjehu hrvatskih inovatora i poduzetnika na azijskom tržištu.

SAVEZ INOVATORA ZAGREBA