KIDE 2017, Taiwan – poziv

KIDE – KAOHSUNG INTERNATIONAL INVENTION AND DESIGN EXHIBITON
IZLOŽBA INOVACIJA WIIPA
(Taiwan, 08. – 10. prosinca 2017.)

Pozivno pismo – Prijavni obrazac

KIDE-WIIPA

Savez inovatora Zagreba organizira sudjelovanje na velikoj međunarodnoj izložbi inovacija KIDE u organizaciji Svjetske organizacije udruga inovatora i industrijskog vlasništva WIIPA.

Organizator KIDE je svjetska organizacija udruga inovatora i industrijskog vlasništva WIIPA, čija je i Hrvatska članica u svojstvu osnivača. WIIPA je u dosadašnjem djelovanju na sjajan način povezala inovatore iz cijelog svijeta s osobitim naglaskom na promičbu inovacija i novih proizvoda na azijskim tržištima. WIIPA je bila i najveći inozemni izlagač i svjetski supokrovitelj na izložbama INOVA 2011, 2013 i 2017, pruživši nemjerljiv doprinos uspjesima naše središnje inovatorske smotre. Isto očekujemo i na ovogodišnjjoj INOVI.

U sklopu Izložbe, organizatori pripremaju niz događanja vezanih uz izravnu poslovnu promičbu izložaka, kao i izborno zasjedanje Skupštine WIIPA.

OTKRIJTE INVENTIVNU AZIJU

Taiwan je vodeća država po organiziranim potporama inventivnom poduzetništvu u svjetskim razmjerima i vjerojatno najuspješnija zemlja izlagač na velikim međunarodnim izložbama inovacija. Uz to, riječ je o industrijskom divu na malom otoku, čiji vrlo povoljni i kvalitetni proizvodi već desetljećima imaju važnu ulogu na svjetskom tržištu.

Uvjereni smo da će upoznavanje s azijskim inovacijskim dostignućima u iznimno jakoj međunarodnoj konkurenciji i proizvodnim uvjetima biti novo vrijedno iskustvo naših inovatora i poduzetnika.

HRVATSKI INOVATORI NA TAIWANU

Hrvatski inovatori su 6 puta vrlo uspješno sudjelovali na najvećoj svjetskoj izložbi inovacija INST u Taipei-u te dva puta na izložbi KIDE u Kaohsung-u.

Iako KIDE neće dostići impresivnu veličinu INST-a, naši tajvanski domaćini će uz pomoć najveće tajvanske organizacije inovatora /TIIPA/ i tajvanskih ekonomsko-kulturnih ureda u svijetu osigurati visoku razinu izložbe s osobitim naglaskom na organiziranu prethodnu poslovnu promičbu. Zato vjerujemo u novi tajvanski uspjeh hrvatskih inovatora i poduzetnika.

POSEBNE POSLOVNE POGODNOSTI

Državni ured Taiwan R.O.C. za ekonomske i kulturne veze u Beču će u suradnji s organizatorima KIDE-a izvršiti prethodnu poslovnu ponudbu za sve hrvatske izloške!!!

VAŽNO JE SAMO POSLOVNI INTERES sa svim potrebnim podacima najaviti organizatorima na vrijeme!

GLAVNE INFORMACIJE

MJESTO ODRŽAVANJA

INTERNATIONAL INVENTION CENTER KAOHSUNG

VRIJEME ODRŽAVANJA

08-10. PROSINAC 2017.   – IZLOŽBA

11. PROSINAC – DODATNI PROGRAMSKI SADRŽAJ

SADRŽAJ KIDE

• SVJETSKA IZLOŽBA INOVACIJA I DIZAJNA IZ 20 DRŽAVA
  • MEĐUNARODNI PROGRAM NAGRAĐIVANJA
  • PROMOCIJE NOVIH PROIZVODA S ORGANIZRANOM PRETHODNOM POSLOVNOM PROMIČBOM
  • MEĐUNARODNE KONFERENCIJE
  • SVEĆANOSTI OTVARANJA I DODJELE ODLIČJA

ZAŠTO IZLAGATI NA KIDE

• POSLOVNA PROMIČBA NA TAIWANU I OKOLNIM AZIJSKIM TRŽIŠTIMA
  • VRIJEDNA ODLIČJA KAO TEMELJ BUDUĆE RH I EU POTPORE
  • MEDIJSKA PROMIČBA U RH
  • SUDJELOVANJE U DOKAZANO USPJEŠNIM PROJEKTIMA WIIPA

IZNENAĐENJE WIIPA I SAVEZA INOVATORA ZAGREBA ZA SVE NOSITELJE NAGRADA WIIPA – OSOBNI POZIVI I -40% NA IZNOS KOTIZACIJE

I JOŠ NEŠTO

Glavna tajnica WIIPA, gospođa Manli Hsieh biti će gošća 42. hrvatskog salona inovacija INOVA u studenome u Osijeku. Biti će to prigoda za predstavljanje KIDE i Vaš osobni razgovor s glavnom tajnicom o izgledima Vašeg izlaganja u Kaohsungu.

Očekujemo Vaš interes i radujemo se novom, zajedničkom uspjehu hrvatskih inovatora i poduzetnika, ovaj put na dalekom Taiwanu.

Savez inovatora Zagreba