INTARG 2019, Poljska, Katowice – poziv

INTARG 2019
IZLOŽBA GOSPODARSKIH I ZNANSTVENIH INOVACIJA

Poljska, Katowice, 04.-05. lipanj 2019.

Centar INTARG

PREUZMITE

Pozivno pismo INTARG 2019 – Prijavni obrazac INTARG 2019

ŠTO JE INTARG?

Pod sloganom „od ideje do profita“, Eurobusiness Haller profesionalna kompanija s velikim međunarodnim ugledom u poslovima komercijalizacije poljskih inovacija, organizira 12. Međunarodnu izložbu inovacija iz gospodarstva i znanosti. Organizatori najavljuju INTARG kao najpovoljniji instrument za komercijalizaciju inovacija. Misija Izložbe je poticati modernizaciju poljskog gospodarstva kroz promociju i međunarodnu primjenu inovacija.

KADA I GDJE?

Katowice, novootvoreni, međunarodni kongresni centar 04. i 05. lipanj 2019.g.

Katowice su središte industrijski najrazvijenije poljske regije, Šleske, a novootvoreni centar je poslovno središte grada i regije, što sve jamči brojnu, osobito poslovnu posjetu.

OČEKIVANI IZLAGAČI

– inovativno usmjerena mala i srednja trgovačka društva, velike kompanije,

– istraživačko-razvojni centri, visokoškolske institucije;

– mladi inovatori i istraživači;

– udruženja poslodavaca i slično

OCJENJIVANJE

Međunarodni ocjenjivački sud dodjeljuje niz odličja, među kojima ističemo:

– Velika nagrada INTARG 2019;

– Nagrada predsjednika žirija i nagrada najboljem inozemnom izlagaču;

– platinaste, zlatne, srebrne i brončane medalje

Ocjenjivanje se vrši u slijedećim kategorijama:

zdravlje, medicina, kemija, biotehnologija, nanotehnologija, industrija, građevinarstvo, metalurgija, elektronika, energetika, tekstil, oprema, prehana, IT, transport i logistika, sigurnost, svakodnevne potrepštine, dizajn, igračke i igre, osiguranje i financije, mladi inovatori…

PROGRAMSKI SADRŽAJI INTARG-a

Poslovna konferencija, izravni B2B razgovori inovatora s poslovnim posjetiteljima; ocjenjivanje, svečanost dodjele odličja s koktelom i koncertom……

POKROVITELJSTVO

Gradonačelnik Katowice, Predsjednik Patentnog ureda Poljske, Župan Šleske, Predsjednik Agencije za razvoj Poljske…..

HRVATSKA NA INTARG-u

Nakon niza uspješnih nastupa poljskih inovatora na izložbama INOVA i tri uspješna sudjelovanja hrvatskih inovatora na INTARG-u 2016., 2017. i 2018., ugled Hrvatske na INTARG-u je doista izniman. Na tragu prošlogodišnjih uspjeha, očekujemo nova odličja i poslovne učinke.

INOVACIJSKA MISIJA – HRVATSKE GOSPODARSKE KOMORE

Hrvatska gospodarska komora, Odjel za poduzetništvo i inovacije, organizira Inovacijsku misiju s ciljem maksimaliziranja komercijalnih izgleda sudjelovanja na INTARG-u.

Prethodnom poslovnom promidžbom u suradnji s odnosnim specijaliziranim poljskim organizacijama dogovorit će se niz B2B razgovora s poljskim poduzetnicima prema izboru hrvatskih izlagača. Ova dokazano uspješna aktivnost HGK nudi velike poslovne šanse, osobito na INTARG-u s obzirom na poslovnu orjentaciju Izložbe i velike šanse ogromnog poljskog brzorastućeg tržišta.

UMJESTO ZAKLJUČKA

Ovo je prava prigoda za organizirano predstavljanje i komercijalizaciju inovacija na poljskom i okolinim tržištima.

Veličina poljskog tržišta i najbolji uspjesi u korištenju EU fondova, što je značajno unaprijedilo poljsko inventivno poduzetništvo, najava su velikih mogućnosti za komercijalizaciju hrvatskih inovacija i novih proizvoda.

SAVEZ INOVATORA ZAGREBA

[na vrh]