INOVA-MLADI 2019, Zagreb – poziv

INOVA-MLADI 2019
IZLOŽBA INOVACIJA UČENIKA ZAGREBAČKIH OSNOVNIH, SREDNJIH ŠKOLA I STUDENATA  S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM

Mjesto održavanja:
FAKULTET SROJARSTVA I BRODOGRADNJE
I. Lučića 5, Zagreb (južna zgrada)

Vrijeme održavanja:
04. svibnja 2019.

Pozivno pismo INOVA-MLADI 2019 – Plakat INOVA-MLADI 2019Prijavni obrazac INOVA-MLADI 2019

2. Pozivno pismo INOVA-MLADI 2019 – Prijavni obrazac za izravni upis na FSB, INOVA-MLADI 2019Plan događanja INOVA-MLADI 2019

ŠTO JE IZLOŽBA INOVA-MLADI?

Najveća izložba inovacija mladih u RH, koja redovito od 2001.godine okuplja sva dostignuća mladih zagrebačkih inovatora uz goste iz cijele Hrvatske i inozemstva. INOVA-MLADI je program Saveza inovatora Zagreba, Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Udruge inovatora Fakulteta strojarstva i brodogradnje i zagrebačkih udruga mladih inovatora s ciljem da velikom izložbenom manifestacijom potaknu daljnji razvitak inovatorstva mladih u Gradu Zagrebu.

CILJEVI IZLOŽBE

Okupiti sve učenike zagrebačkih osnovnih, srednjih škola i studenata koji u nastavnom programu ili izvannastavnim aktivnostima u školama,  udrugama inovatora, na fakultetima ili u slobodnom vremenu stvaralačkim radom izražavaju svoje kreativne sposobnosti. Očekujemo inovacije u tehničkim predmetima, ali i novosti iz svih ostalih programa.

• okupiti mentore s inovacijama vezanim uz nastavni proces ili nastavni program
  • izložiti inovacije mladih Zagrepčana javnosti: televizija, radio, dnevne i tjedne novine objavile su niz priloga o izložbama INOVA MLADI
  • izabrati i nagraditi najbolje za međunarodne promocije hrvatskih inovacija; mlade koji će nastavljati zlatni niz hrvatskih inovatora na izložbama diljem svijeta

BOGAT I ATRAKTIVAN PROGRAM NAGRAĐIVANJA
Svi sudionici Izložbe dobivaju priznanja, a najbolji brojne nagrade:

• zlatne, srebrne i brončane medalje
  • putovanja i sudjelovanja na velikim međunarodnim izložbama inovacija
  • sudjelovanje najboljih na 44. hrvatskom salonu inovacija INOVA-BUDI UZOR u Zagrebu i 12. nacionalnoj izložbi inovacija mladih u Kastvu
  • veliki prijelazni pokal školi pobjedniku INOVE-MLADI

Najbolji od najboljih, pobjednik INOVE biti će proglašen
MLADIM ZAGREBAČKIM INOVATOROM GODINE
i dobiti niz nagrada iznenađenja….

NOVOSTI NA 19. INOVI-MLADI

U želji da svi izlošci budu što objektivnije i stručnije ocjenjeni, nudimo dodatno ocjenjivanje 2-3 grupe sudaca u vremenu 10:30-13:30, pa molimo sve izlagače za osobno sudjelovanje na izložbi u to vrijeme.

KATEGORIJE I PREZENTACIJA RADOVA

Pri ispunjavanju prijavnog obrasca odabirete samo jednu kategoriju od ponuđenih 6. Ako je inovacija prijavljena u kategoriji „osnovne škole“, „srednje škole“, „maturalni radovi“ ili „fakulteti/visoke škole“, ocjenjivački sud će doći, saslušati vašu prezentaciju i pregledati izložak. Ako je inovacija prijavljena u kategoriji „software – srednje škole“ ili „software – fakulteti/visoke škole“, ocjenjivanje se odvija u posebnoj predavaoni gdje je pripremljen projektor i projekcijsko platno radi bolje prezentacije iste.

Imate li problem, izvijestite nas da ga zajedno riješimo.
INOVA-MLADI 2019 će biti naš zajednički uspjeh.

U prilogu je prijava izlaganja. Vaše prijave očekujemo do 30. travnja 2019.

Očekujemo Vas 04. svibnja 2019.