INOVA-MLADI 2018, Zagreb – poziv

INOVA-MLADI 2018
IZLOŽBA INOVACIJA UČENIKA ZAGREBAČKIH OSNOVNIH, SREDNJIH ŠKOLA I STUDENATA  TE GOSTIJU IZ R. HRVATSKE

Mjesto održavanja:
FAKULTET SROJARSTVA I BRODOGRADNJE
I. Lučića 5, Zagreb (južna zgrada)

Vrijeme održavanja:
05. svibnja 2018.

Pozivno pismo INOVA-MLADI 2018 – Prijavni obrazac INOVA-MLADI 2018

ŠTO JE IZLOŽBA INOVA-MLADI?

Najveća izložba inovacija mladih u RH, koja redovito od 2001.godine okuplja sva dostignuća mladih zagrebačkih inovatora uz goste iz cijele Hrvatske. INOVA-MLADI je program Saveza inovatora Zagreba, Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Udruge inovatora Fakulteta strojarstva i brodogradnje i zagrebačkih udruga mladih inovatora s ciljem da velikom izložbenom manifestacijom potaknu daljnji razvitak inovatorstva mladih u Gradu Zagrebu.

CILJEVI IZLOŽBE

Okupiti sve učenike zagrebačkih osnovnih, srednjih škola i studenata koji u nastavnom programu ili izvannastavnim aktivnostima u školama,  udrugama inovatora, na fakultetima ili u slobodnom vremenu stvaralačkim radom izražavaju svoje kreativne sposobnosti. Očekujemo inovacije u tehničkim predmetima, ali i novosti iz svih ostalih programa.

• okupiti mentore s inovacijama vezanim uz nastavni proces ili nastavni program
  • izložiti inovacije mladih Zagrepčana javnosti: televizija, radio, dnevne i tjedne novine objavile su niz priloga o izložbama INOVA MLADI
  • izabrati i nagraditi najbolje za međunarodne promocije hrvatskih inovacija; mlade koji će nastavljati zlatni niz hrvatskih inovatora na izložbama diljem svijeta

BOGAT I ATRAKTIVAN PROGRAM NAGRAĐIVANJA
Svi sudionici Izložbe dobivaju priznanja, a najbolji brojne nagrade:

• zlatne, srebrne i brončane medalje
  • putovanja i sudjelovanja na velikim međunarodnim izložbama inovacija
  • sudjelovanje najboljih na 43. hrvatskom salonu inovacija INOVA-BUDI UZOR u Zagrebu i 11. nacionalnoj izložbi inovacija mladih u Bakru
  • veliki prijelazni pokal školi pobjedniku INOVE-MLADI

Najbolji od najboljih, pobjednik INOVE biti će proglašen
MLADIM ZAGREBAČKIM INOVATOROM GODINE
i dobiti niz nagrada iznenađenja….

NOVOSTI NA 18. INOVI-MLADI

U želji da svi izlošci budu što objektivnije i stručnije ocjenjeni, nudimo dodatno ocjenjivanje 2-3 grupe sudaca u vremenu 10:30-13:30, pa molimo sve izlagače za osobno sudjelovanje na izložbi u to vrijeme.

I još nešto … Pokušat ćemo pripremiti program boravka u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici sljedeće godine. Tijekom nekoliko dana u njihovim opremljenim kabinetima mentori bi sa svojim učenicima dorađivali i usavršavali inovacije. Temu radova odredili bi unaprijed na temelju sugestije mentora. Molimo mentore da razmisle o tome, pa ćemo razgovarati krajem svibnja na redovitom druženju na Jarunu.

Imate li problem, izvijestite nas da ga zajedno riješimo.
INOVA-MLADI 2018 će biti naš zajednički uspjeh.

U prilogu je prijava izlaganja. Vaše prijave očekujemo do 02. svibnja 2018.

Očekujemo Vas 05. svibnja 2018.