GIF 2019, Limassol, Cipar – poziv

GIF 2019
GLOBAL INVENTION FORUM

Limassol, Cipar, 14. – 15. svibanj 2019.

Pozivno pismo za GIF 2019 – Prijavni obrazac za GIF 2019

GIF 2019

U skladu s brojnim prijedlozima zagrebačkih inovatora za uvođenjem dodatnih, europskih izložbi u međunarodni program Saveza inovatora Zagreba, predlažemo Vam sudjelovanje na GIF-u 2019.

Republika Cipar je raskrižje europskih, azijskih i afričkih gospodarskih tijekova, država koja nastoji razviti obilježja inventivnog društva. Zato je GIF manifestacija koja u bogatom programu različitih aktivnosti nudi prigodu za promociju inovacija i novih proizvoda invenstitorima s 3 kontinenata.

ORGANIZATORI

Međunarodni klub ARHIMED (organizator Moskovske izložbe inovacija) u suradnji s nadležnim ciparskim ministarstvom i Međunarodnom alijansom udruga inovatora, priprema GIF, globalni forum inovatora. Temelj su iskustvo dugogodišnje pripreme izložbe ARHIMED i jedinstvene mogućnosti ciparskog gospodarskog i financijskog okružja.

PROGRAM GIF 2019

• međunarodna izložba industrijskog vlasništva, izuma, industrijskog dizajna, računalnih pohrana, žigova, novih proizvoda….
  • obrazovni sadržaji o patentiranju i licenciranju inovacija i novih proizvoda;
  • međunarodni znanstveni skupovi s temama iz oblasti prava industrijskog vlasništva;
  • dodatni programi namjenjeni upoznavanju ciparskih poduzetničkih zona, znanstveno-inovacijskih poslova, sveučilišta i povijesnih znamenitosti.

OCJENJIVANJE

Međunarodni ocjenjivački sud će u suradnji s vijećem eksperata, vrednovati izloške u niz kategorija (IT i računalne tehnologije, znanstveno-tehničko stvaralaštvo mladih, zdravlje i kozmetika, poljoprivreda i prehrambena industrija, industrijski dizajn, zaštita okoliša i zbrinjavanje otpada, biotehnologija, medicina…..

Pozivamo Vas na ovu interesantnu, novu izložbu u osobito atraktivnom i financijski izglednom okružju.

Očekujemo Vaš interes i sudjelovanje u još jednom, vjerujem izglednom međunarodnom uspjehu naših inovatora.

U privitku dostavljamo prijavne obrasce.

Molimo, kontaktirajte nas za dodatne informacije, kontakt osoba,

Ljiljana Pedišić, predsjednica SHI.

SAVEZ INOVATORA ZAGREBA