EUROINVENT 2019, Rumunjska – poziv

EUROINVENT 2019
EUROPSKA IZLOŽBA STVARALAŠTVA I INOVATORSTVA

IASI, Rumunjska, 16.-18. svibanj 2019.

10. obljetnica hrvatskog sudjelovanja na EUROINVENTU

Centar EUROINVENT

PREUZMITE

Pozivno pismo EUROINVENT 2019 – Prijavni obrazac EUROINVENT 2019

ŠTO JE EUROINVENT?

Europska izložba stvaralaštva i inovacija okuplja inovatore, znanstvenike-istraživače, studente i učenike inovatore iz Rumunjske i okolnih europskih država.

ORGANIZATORI

Rumunjski forum inovatora i EUROPE DIRECT /Infocentar Europske komisije/ uz potporu rumunjskih znanstvenih ustanova.

MJESTO ODRŽAVANJA

IASI, Rumunjska, CULTURAL PALACE

VRIJEME ODRŽAVANJA

16.-18. svibanj 2019.

KATEGORIJE IZLOŽAKA

Zaštita okoliša; Energija i održivi razvitak; Poljoprivreda i prehrambena industrija; Medicina-zdravlje-kozmetika; Industrijska i laboratorijska oprema; Strojarstvo i metalurgija; Građenje; Aviacija – automobilska industrija – transporti; Kemija i tekstilna industrija; Informacijska tehnologija i komunikacije; Oglašavanje i tiskanje; Sigurnost i zaštita; Sport – igre – zabava.

ZAŠTO NA EUROINVENT

Euroinvent je nova izložba inovacija (od 2008.g.) koja uz potporu Europske komisije nastoji okupiti istočnoeuropske države članice EU s gostima iz Rusije, Moldove i Ukrajine, kao regionalna europska izložba inovacija. Prigoda je to za komercijalizaciju naših inovacija na dijelu tržišta EU koje do sada nismo koristili. Prednosti tržišta su znatno lakša dostupnost, otvorenost i veličina.

Nakon niza komercijalnih pokušaja na tržištu zapadno-europskih država, SAD i Azije, ovo je velika šansa za plasman u Rumunjskoj i okolnim državama.

ODLIČJA

Organizatori pripremaju niz vrijednih nagrada. Uz uobičajene medalje, tu je i niz posebnih odličja (Velika nagrada, najbolji domaći i inozemni izlagač, najbolji mladi inovator, najuspješnija dama, najstariji sudionik).

DODATNE POGODNOSTI

Savez inovatora Zagreba je uspostavio primjerenu suradnju s Rumunjskim forumom inovatora, što jamči značajno mjesto hrvatskih izlagača na EUROINVENT-u. Biti će to uzvratni posjet nakon uspješnog sudjelovanja Rumunjskih inovatora na INOVA 2009-2018. Našim izlagačima nudimo iznimno povoljne uvjete izlaganja uz povoljnu kotizaciju i prigodne uvjete puta i boravka u IASIJU.

Očekujemo Vaše sudjelovanje i radujemo se zajedničkom uspjehu.

SAVEZ INOVATORA ZAGREBA

[na vrh]