Pozivi

INOVA – BUDI UZOR 2017

BUDI UZOR®/INOVA® 2017. MEĐUNARODNA IZLOŽBA INOVACIJA I POSLOVNIH PLANOVA (Osijek, 09. – 11. studeni 2017.) PREUZMITE: POZIVNO PISMO PRIJAVNI OBRAZAC PROGRAM IZLOŽBE Početak studenoga i ove je godine rezerviran za međunarodnu izložbu inovacija i poslovnih planova Budi uzor®/Inova®. Izložba se održava u Osijeku, u dvorani Gradski vrt, od 9.11.2017. do 11.11.2017. godine. Izložba Budi uzor®/Inova®.. pročitaj više →

KIDE 2017, Taiwan – poziv

KIDE – KAOHSUNG INTERNATIONAL INVENTION AND DESIGN EXHIBITON IZLOŽBA INOVACIJA WIIPA (Taiwan, 08. – 10. prosinca 2017.) PREUZMITE Pozivno pismo – Prijavni obrazac KIDE-WIIPA Savez inovatora Zagreba organizira sudjelovanje na velikoj međunarodnoj izložbi inovacija KIDE u organizaciji Svjetske organizacije udruga inovatora i industrijskog vlasništva WIIPA. Organizator KIDE je svjetska organizacija udruga inovatora i industrijskog vlasništva WIIPA, čija.. pročitaj više →

IDT EXPO 2017, Hong Kong – poziv

InnoDesignTech Expo 2017 Hong Kong, 06.-08. prosinac 2017. Ispod teksta možete preuzeti poziv i prijavu za izložbu: Pozivno pismo Prijavni obrazac Isto tako u sklopu izložbe, održati će se Inovacijska misija u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, prijavni obrazac možete preuzeti ispod teksta: Prijavni obrazac – inovacijska misija   ŠTO JE IDT EXPO Međunarodni forum koji od.. pročitaj više →